Мониторинг: Во Државното правобранителство фалат речиси 40 отсто работници

Четвртиот мониторинг извештај за работата на Државното правобранителство за период јануари-јуни 2020, содржи информации во однос на ефективноста и транспарентноста

Прочитај повеќе

Градоначалникот Филип Темелковски другаруваше со дечињата од Државното училиште за деца и младинци со оштетен вид „Димитар Влахов“

Градоначалникот на Општина Кисела Вода, Филип Темелковски денеска другаруваше со дечињата од Државното училиште за деца и младинци со оштетен

Прочитај повеќе