Македонски државјани поседуваат вкупно 55 имоти во Дубаи, вредни 14 милиони долари

Македонски државјани поседуваат вкупно 55 имоти во Дубаи, вредни 14 милиони долари, покажува истражувањето на норвешката веб-страница Е24, базирана на „протечени“

Прочитај повеќе

Германија се полни со македонски иселеници

Рекордната 2015 година се уште не е достигната, но бројот на македонски државјани кои се иселуваат во Германија од година

Прочитај повеќе