Отворен ден на „Дрисла“: Градот Скопје презема итни мерки за консолидација на депонијата

Новинарски екипи и активисти од еколошките граѓански организации денеска ја посетија депонијата „Дрисла“ и направија увид во состојбата на теренот,

Прочитај повеќе