(ВОЗНЕМИРУВАЧКА СОДРЖИНА) Ова е најскапата дрога во светот користена од елитата: Каде се исчезнатите деца ширум светот?

Работата со „Адренохром“ е најпрофитабилниот бизнис во светот и носи многу повеќе пари отколку продажбата на човечки органи. Во ерата

Прочитај повеќе

Украдена дрога од полициска станица

Од канцеларија на криминалистичка техника во гевгелиската полиција, украдени се 24 стебла марихуана (некои од нив високи и до три

Прочитај повеќе