Оглас за вработување во Мого Кредити

Финансиското Друштво МОГО КРЕДИТИ ДООЕЛ Скопје е дел од Mogo Finance Групацијата. Тимот на МОГО КРЕДИТИ ДООЕЛ се состои од професионалци од областа

Прочитај повеќе

Друштвото на филмски работници на Македонија одбележува 70 години од своето постоење

Друштвотото на филмските работници на Македонија е основано на 21 мај 1950. Друштвото е формирано како општествена организација што ги

Прочитај повеќе

ИутеКредит донираше повеќе од 100 медицински скафандери и висококвалитетни заштитни маски на државните клиники

Со цел и поголема безбедност на здравствените работници и ублажување на притисокот на здравствениот систем во време на пандемија од

Прочитај повеќе

Преку системот на Пакомак во 2019 се рециклирани 28.002 тони амбалажен отпад

Друштвото за управување со пакување и отпад од пакување ги објави своите резултати од напорите за организирана заштита на животната

Прочитај повеќе

Друштвото на филмски работници бара редефинирање на моделите за финансирање

Друштвото на филмските работници на Македонија (ДФРМ) на редовното собрание усвои одлука да иницира редефинирање на моделите на финансирање на

Прочитај повеќе

Кумановска компанија бара 1 Инженер – Агроном, основна плата 20,000 денари

На веб страната на Агенцијата за вработување поставен е оглас во кој се бара еден Инженер – Агроном од страна

Прочитај повеќе

Советодавни денови за пензионерите од страна на германското пензионерско друштво во Скопје и Струмица

Германското пензиско осигурување ќе организира советодавни денови во Македонија, при што ќе бидат посетени два града. Преку индивидуален разговор, заинтересираните лица

Прочитај повеќе

Синдикатот на Клинички центар ги поддржува предложените измени во Законот за здравствената заштита

Самостојниот Синдикат на Клинички центар – ССКЦ ги поддржува предложените измени во Законот за здравствената заштита, истакнуваат од ССКЦ во

Прочитај повеќе