На Дубровник му недостига работна сила, угостителите бесни: Бараат 2,600 евра плата, а не се хирурзи

Подготвил: Бобан Илијевски Недостигот на работна сила во услужните, во прв ред туристичките и угостителските дејности е долгогодишен проблем, а

Прочитај повеќе