НУК: Дукат е првиот ресторан што се стекна со златен премиум сертификат

ДУКАТ, СКОПЈЕ Е ПРВИОТ МАКЕДОНСКИ РЕСТОРАН КОЈ СЕ СТЕКНА СО ЗЛАТЕН ПРЕМИУМ СЕРТИФИКАТ И ПЕЧАТ “ЧИСТО И БЕЗБЕДНО” ■ КОВИД-19

Прочитај повеќе