ДХЛ Експрес Македонија го зголемува транспортниот капацитет со авионот Boeing 737-400SF

ДХЛ Експрес Македонија, најголемата курирска компанијата за експресен транспорт и логистика од 05-ти Јули 2021 година го зголемува капацитетот на

Прочитај повеќе