Послатко е сам да стигнеш до врвот, отколку некој друг да те постави таму

Бобан Илијевски Постојано читам коментари на социјалните мрежи за тоа дека луѓето очекуваат големи плати веднаш штом ќе влезат на

Прочитај повеќе

Илјадници граѓани со години се на биро и чекаат вработување

Илјадници македонски граѓани со години чекаат вработување. Состојбата заклучно со крајот на април оваа година, покажува дека 6.964 луѓе, 8 и

Прочитај повеќе