АД ЕСМ ќе соработува со ЕБРД за инвестиции во обновливи извори и зголемување на финансиската ликвидност на компанијата во услови на енегретска криза

Тековните проекти кои се реализираат од областа на обновливите извори, особено пуштањето во производство на првата фотонапонска електрана во кругот

Прочитај повеќе

Панел: Прво да се анализираат научените лекции, па да се испланираат инвестиции

Северна Македонија е една убава слика, нашите финансиски резултати тука се многу добри. Гледаме политичка стабилност, регионална интергација, подобрена инфраструктура,

Прочитај повеќе