Бислимовски: За покривање на загубите во системот, ЕВН дистрибуција побара 100 отсто повисока цена

Согласно нивното барање, пред се заради зголемени трошоци за набавка на загуби за електрична енергија, се предвидува во 2022 година

Прочитај повеќе