Европејците сакаат да работат од дома: Само 14 отсто сакаат да се вратат на работа

Истражувањето анкетирало 14.000 лица во Европа и покажува дека 83 отсто од вработените бараат поголема поддршка од работодавачот за постигнување

Прочитај повеќе