Европол предупредува на опасноста од лажни вакцини против Ковид-19

Директорката на Европол, Катерина Де Бол денеска предупреди на опасноста од потенцијални лажни вакцини против Ковид-19. Таа истакна дека криминалците

Прочитај повеќе