Европската федерација на новинари го поздрави Регистарот на порталите

Европската федерација на новинарите (ЕФН) го поздрави Регистарот за саморегулација на професионалните онлајн медиуми во Северна Македонија, инициран од Здружението

Прочитај повеќе