- Advertisement -

archiveЕвропска Комнисија

МакедонијаСиндикат

КСС со учество на трипартитна работилница организирана од МОТ

Конфедерацијата на слободни синдикати зема учество на  трипартитна работилница на тема “Кон систем за предвидување на потребните вештини во Северна...