Нападите врз новинарите мора да запрат, порачуваат Европските синдикати

Европската Конфедерација на синдикати – ЕТУК ги осудува заканите и навредите од страна на Босанско – Српскиот политичар Милорад Додиќ

Прочитај повеќе

Европските синдикати бараат крај за политиките на штедење во ЕУ

Конфедерацијата на европски синдикати заедно со повеќе невладини организации испратија писмо до Европската Комисија во кое бараат трајно да се

Прочитај повеќе