ССНМ доби поддршка од Европската Федерација на новинари за кампањата за неказнивост на нападите врз медиумските работници

Самостојниот синдикат на новинари и медиумски работници – ССНМ  доби поддршка од Европската Федерација на новинари за кампањата за прекин

Прочитај повеќе

Европската Федерација на новинари ја поздравува измената на Кривичниот законик

Европската Федерација на новинари (EFJ) се приклучува кон Самостојниот Синдикат на новинари и медиумски работници (ССНМ) во поздравувањето на измената

Прочитај повеќе