Сеавус се проширува на европскиот пазар, ја отвори првата канцеларија во Полска

Компанијата за развој на софтвер и консалтинг услуги, Сеавусја отвори во Варшава,својата прва канцеларија во Полска, со што значително ја

Прочитај повеќе