ПРАВО НА ВРАБОТЕНИТЕ ДА СЕ „ИСКЛУЧАТ“ (ДИГИТАЛНО) ОД РАБОТА НАДВОР ОД РАБОТНО ВРЕМЕ

ПРАВО НА ВРАБОТЕНИТЕ ДА СЕ „ИСКЛУЧАТ“ (ДИГИТАЛНО) ОД РАБОТА НАДВОР ОД РАБОТНО ВРЕМЕ Европскиот парламент во својата законодавна иницијатива што

Прочитај повеќе