Нов европски филмски предизвик – освој најмногу поени и отпатувај на црвениот тепих во Кан

На 8 март започна новиот европски филмски предизвик #EuropeanFilmChallenge за сите филмофили и љубители на инди киното, а ќе трае

Прочитај повеќе