Eвропскиот филмски предизвик заврши – победникот ќе патува на Канскиот Филмски Фестивал 2021

Десетонеделниот Европски филмски предизвик #EuropeanFilmChallenge кој започна на 8ми март, заврши на 17ти мај и го прогласи среќниот учесник со

Прочитај повеќе