Еврото изнесува 61.4842 денари, Алкалоид бележи најголем раст на акциите

Денарот денеска спрема еврото има вредност од 61.4842 според официјалниот среден курс на Народната банка на Северна Македонија. Курсот на

Прочитај повеќе