Евтината тарифа ќе остане, уверува Регулаторна по серијата најави за поскапувања

Нема да се укине евтината тарифа на струјата, тврди Регулаторна. Вакво барање досега немаат доставено компаниите, но и ако достават

Прочитај повеќе