АЗЕСКИ ИМ ДОДЕЛИ НАГРАДА – ГОЛЕМА ПЛАКЕТА НА ВУЧИЌ, РАМА, ЗАЕВ И КОВАЧЕВСКИ

Иницијативата за единствен пазар преку создавање економска зона која дополнително ќе ги подобри политичките и економските односи и ќе ги

Прочитај повеќе