(ФОТО) Новата одлука на владата направи ГУЖВИ ПРЕД БАНКИТЕ, дали беше тешко да се претпостави дека ова ќе се случува?

Новата одлука на владата, финансиската помош да се подигне во готовина од комерцијалните банки, предизвика огромни гужви, вербални расправии и

Прочитај повеќе