Граѓаните кои имаа блокирани сметки, помошта од 6.000 денари ќе ја добијат по законските измени во Собранието

Парите од еднократната финансиска помош од 6.000 денари за ранливите категории граѓани на кои не им беше исплатена поради блокирани

Прочитај повеќе