Пивара Скопје,Пaкомак и Мененд Маунтен со досега најголема акција за чистење и пошумување во нашата земја – ГЕНЕРАЛКА ВИКЕНД 2022

Пивара Скопје, Пакомак и МенендМаунтен(организатори на Генералка Викенд) јанајавија досега најголемата еколошка акција– ГЕНЕРАЛКА ВИКЕНД 2022, што ќе се спроведува

Прочитај повеќе