„ПАРИ“ АНАЛИЗА: Над 200 милиони евра годишно се собираат од еколошки даноци, на што се трошат овие пари?

Од еколошките даноци за енергентите, за транспортот и од надоместокот за загадување, во државната каса годишно се собираат над 200

Прочитај повеќе