Јуридика учествуваше на средба за “Националната стратегија за развој на екосистем за социјални претпријатија”

Фејсбук статус на Асоцијацијата за правно – економски истражувања и едукација „Јуридика“: Дел од тимот на Асоцијација за правно –

Прочитај повеќе

Состанокот на работната група за изработка на „Стратегија за паметна специјализација за истражување и иновации за Република Северна Македонија“

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија Зоран Заев, заедно со заменик претседателот задолжен за економски прашања Кочо Анѓушев и

Прочитај повеќе