Какви ќе бидат ефектите од најавата за 4 часа работа во петок на администрацијата

Еден од најдобрите економски познавачи во Македонија, Зоран Јовановски на Фејсбук ја искоментира најавата на власта администрацијата да работи во

Прочитај повеќе