Бела куќа: Инфлацијата е поради пандемијата, а не поради економската политика

Советниците на американскиот претседател Џозеф Бајден ја правдаа неговата економска политика поради зголемената инфлација, наведувајќи дека тоа глобално прашање е

Прочитај повеќе