Дигитализацијата и забрзан економски развој во фокус на годинешниот Самит на Македонија 2025

Овој четврток, 18. ноември, во Скопје ќе се одржи десеттото јубилејно издание на Самитот на организацијата Македонија2025. Годинешниот Самит е

Прочитај повеќе

(ВИДЕО) Зошто 30 години нема доволен економски развој во Македонија?

Фејсбук статус на проф д-р Лазар Јовевски: 30 ГОДИНИ НЕДОВОЛЕН ЕКОНОМСКИ РАЗВОЈ ВО МАКЕДОНИЈА – ЗОШТО? Сметам дека постојат две

Прочитај повеќе