Премиерот Заев и економските ресори во посета на „Ист Гејт Мол” во Скопје

Ве известуваме дека на 10.03.2021 година (среда) со почеток во 11:00 часот, претседателот на Владата Зоран Заев ќе го посети

Прочитај повеќе