Истражувачите тврдат: Речиси сите ја правиме истата работа кога лажеме

Експериментот кој неодамна го спровеле холандски истражувачи на Универзитетот во Ротердам покажал дека најголемиот дел на луѓето ја прават истата

Прочитај повеќе

Во тек е најголемиот психолошки експеримент во историјата на човештвото

Во тек е најголемиот психолошки експеримент, тврдат психолозите. Пандемијата на коронавирусот, карантините, мерките за изолација и самоизолација погодија милијарди луѓе

Прочитај повеќе