Хотелите на ЕЛЕМ – Турс на Попова Шапка ќе одат во директна приватизација, вели Бектеши

Пред корона кризата ние ги завршивме подготовките што се однесува до Визибилити студијата, истовремено направивме и Визибилити студија за Попова

Прочитај повеќе