Индија го гради најголемиот парк за обновлива енергија во светот голем колку Сингапур

Индија ги постави темелите за енергетскиот хибриден парк за обновлива енергија, голем колку Сингапур, за кој што тврдат дека ќе

Прочитај повеќе