НУК: МАКЕДОНИЈА ПОД ЕНЕРГЕТСКИ ФАШИЗАМ

ЕВН енергетски џелати пуштени на терен за масовна егзекуција и уништување на угостителите и угостителската индустрија во услови кога сеуште

Прочитај повеќе