ССК: Потребна е сериозна државна поддршка за справување со енергетското цунами

Енергетската криза сериозно го погодува стопанството, a ценовниот притисок што го предизвикуваат рекордните вредности на електричната струја на берзите преставува

Прочитај повеќе