Уште една држава дозволила отпуштање на НЕВАКЦИНИРАНИ работници

Парламнетот на Еремнија усвоил закон кој ќе им овозможи на работодавачите да ги отпуштаат работниците кои одбиваат да пружат доказ

Прочитај повеќе

Ерменија / Азербејџан: синдикатите го поддржуваат повикот на ООН за прекин на огнот

ИТУЦ и нејзината Пан-европска регионална организација (ПЕРЦ) го поздравија повикот на Советот за безбедност на Обединетите нации за итен прекин

Прочитај повеќе