„Матицa“ асоцијација на хрватските синдикати стана членка на Европската конфедерација на синдикати

Од Матица велат: „Со пристапувањето кон ЕТУЦ, стекнавме силни партнери кои ќе нè поддржуваат во сите наши синдикални барања и активности“,

Прочитај повеќе