Работниците од „Еурокомпозит“ се задоволни од Предлог – Законот

Работниците од прилепски „Еурокомпозит“ и синдикатот се задоволни што Владата го реши најважното прашање – донесе предлог-закон за претворање на

Прочитај повеќе