Eуромакс Ресоурцес го поддржува Граѓанскиот инспекторски совет како контролен механизам во заштитата на животната средина

Еуромакс Ресоурцес го поддржува формирањето на Граѓанскиот инспекциски совет како значаен контролен механизам за јакнење на улогата на надлежните државни

Прочитај повеќе

Еуромакс ресоурцес апелира до политичарите да не ја користат во меѓупартиски пресметки и манипулации

Еуромакс ресоурцес како директна странска инвестиција апелира до политичарите да не ја користат во меѓупартиски пресметки и манипулации со полувистини

Прочитај повеќе

Еуромакс Ресоурцес: Пресудата во наша корист од Управниот суд стана правосилна

Со одлуките на двата управни суда во Република Северна Македонија се уважи нашето тужбено барање и се поништи решението на

Прочитај повеќе