Компанијата Еуромакс и групацијата Трафигура донираа земјоделска механизација на членовите од Слоуфуд Огражден

Жени фармери од општините Босилово и Ново Село добија донација земјоделска механизација од компанијата Еуромакс, која поради голем интерес меѓу

Прочитај повеќе

Во Иловица- Штука во ниту еден процес нема да се користи цијанид и сулфурна киселина

Еуромакс писмено ги извести органите на државата речиси една година пред да бидат направени измените во Законот за минерални суровини дека компанијата донесе Одлука

Прочитај повеќе

Еуромакс ќе ја обжали повторената одлука на Државната комисија и непочитувањето на пресудата на Управниот суд!

Еуромакс објавува дека Државната комисија на Северна Македонија ја занемари конечната одлука на Вишиот управен суд на Република Северна Македонија,

Прочитај повеќе

Еуромакс е посакуван работодавач во југоисточниот регион на Македонија

Истражувањето на агенцијата за посредување и вработување „Вработување“ покажува дека компанијата Еуромакс Ресоурцес е посакуван работодавач во југоисточниот регион на

Прочитај повеќе