Еуроникел Индустри ќе користи обновлива енергија во производниот процес

Еуроникел Индустри инсталира соларна постројка чија енергија ќе се користи во финалните фази од производниот процес. Фотоволтаиците се со капацитет

Прочитај повеќе

Еуроникел Индустри го одбележува Меѓународниот ден на лицата со посебни потреби со инклузивни активности

Еуроникел Индустри организира еднодневна екскурзија во Крушево за учениците со посебни потреби од училиштето „Страшо Пинџур“ во Кавадарци. Екскурзијата е

Прочитај повеќе

Еуроникел Индустри поддржува реализација на еко и културни проекти

Проектот за создавање „Парк на културата”, чија документација е изработена со целосна финансиска поддршка од Еуроникел Индустри, беше презентиран пред

Прочитај повеќе