Стапи на сила новиот Закон за енергетска ефикасност

Новиот Закон за енергетска ефикасност кој минатата недела беше изгласан во Собранието на Северна Македонија и беше објавен во Службен

Прочитај повеќе

Денар: Исплатлива инвестиција – Сериозни заштеди со енергетска ефикасност

Вложувањето во енергетска ефикасност односно не е трошок туку инвестиција која на среден а особено на долг рок резултира со

Прочитај повеќе