Одбиена жалбата на Гугл на одлука на ЕК, компанијата треба да плати 2,4 милијарди евра

Одбиена е жалбата на Гугл против антимонополската одлука на Европската комисија, што значи дека Гугл треба да плати 2,4 милијарди

Прочитај повеќе