АЗЕСКИ ВО УСЛОВИ НА НАЈТЕШКАТА МУЛТИ КРИЗА ГИ ПОВИКА НА КОНСУЛТАЦИИ ТИМОТ ЖЕНИ, БИЗНИС ЛИДЕРИ

Претседателот на Стопанската комора на Северна Македонија оствари средба со истакнати жени претприемачи, бизнис лидери, сопственици на компании членки на

Прочитај повеќе

Најпознатите жени лидери од поновата историја

Историјата бележи повеќе инспиративни и моќни познати женски лидери. Многу од овие влијателни жени владееле со нивните земја, фараонки, кралици,

Прочитај повеќе