Награди за 25 жени менаџерки за континуирано успешно менаџирање и справување со ковид-кризата

Избор на најуспешни жени менаџерки ќе се одржи вечерва 25-ти пат во организација на Агенцијата Марили, којшто ќе биде посветен

Прочитај повеќе