Панел дискусија за дигитализација на женското претприемништво

Националната платформа за женско претприемништво денеска организираше регионален форум на тема „Дигитална трансформација и нови можности за женско претприемништво”, како

Прочитај повеќе

Панел-дискусија „Дигитална трансформација и нови можности за женско претприемништво”

Националната платформа за женско претприемништво денеска ќе одржи панел-дискусија на тема „Дигитална трансформација и нови можности за женско претприемништво”. Како

Прочитај повеќе

Конференција за женското претприемништво „Од марш за работнички права до дигитална економија“

Конференцијата за женското претприемништво „Од марш за работнички права до дигитална економија” ќе се одржи денеска во Скопје во организација на Центарот

Прочитај повеќе

Ќе се подобрува бизнис климата за развој на женското претприемништво

Соработка која има за цел економско јакнење на жените преку обезбедување поволна бизнис клима и остварување на стратешките цели и

Прочитај повеќе

Промовирана Национална платформа за женско претприемништво за економско јакнење на жените

За креирање на вистински политики кои ќе придонесат за унапредување на женското претприемништво во земјата потребно е да се обединат

Прочитај повеќе