Скопје рангирано во две категории на „фДи” Магазинот за европски градови и региони на иднината за 2020/21

Во најновото рангирање на „фДи” Магазин одделот на  „Фајненшал тајмс” „Financial Times” Европски градови и региони на иднината за 2020/21 Скопје се

Прочитај повеќе

Со минимална уплата во работниот век следува подобар пензиски стандард

Илјада денари месечно додека работите ќе ви го подобрат животниот стандард кога ќе одите во пензија за околу 5.000 денари.

Прочитај повеќе